Twee gewonden bij steekpartij aan de Molenstraat in Oisterwijk

Foto: Rick Denissen

OISTERWIJK – Dinsdagmiddag raakte twee personen gewond bij een steekpartij in het centrum van Oisterwijk. Eén van de slachtoffers is in het gezicht gestoken en raakte zwaargewond.

De verdachte van de steekpartij is nog voortvluchtig. Er heeft enige tijd een politiehelikopter boven Oisterwijk gecirkeld om naar de verdachte uit te kijken. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om hulp te verlenen, waaronder drie ambulances en vijf politiewagens. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De steekpartij vond plaats in de Molenstraat, dit is een pleintje in de buurt van het station. Mogelijk ging er een ruzie aan de steekpartij vooraf, zo verklaarde de politie. De eigenaar van een eetgelegenheid aan het zelfde pleintje hoorde geschreeuw en zag de gewonde jongen liggen. Hierna heeft hij 112 gebeld en eerste hulp verleend.

Beide slachtoffers waren op de fiets, deze zijn na het incident blijven staan. De technische recherche onderzoekt de plaats van de steekpartij. Naar verwachting is de Molenstraat daarvoor enkele uren afgesloten. Er waren na de steekpartij veel mensen op de been rond de Molenstraat, ook de burgemeester van Oisterwijk heeft zich kort laten informeren door de politie. Wat de ernst van de verwondingen van de slachtoffers zijn is op dit moment nog niet bekend.

Video van het incident:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com