UPDATE// Jongeren gearresteerd na brand in leegstaande loods Helmond

HELMOND- In Helmond heeft vrijdagmiddag om 12.45 uur een grote brand gewoed in een leegstaande loods van de gebroeders Gerrits. Omstanders hoorden iemand om hulp roepen en die hebben daarop de brandweer gebeld. Toen de brandweer arriveerde, was de brand uitslaand, ter plaatse zag de brandweer dat er iemand op het dak stond en deze hebben hem met behulp van de hoogwerker gered.

De ambulancedienst heeft het slachtoffer onderzocht maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Toen de brandweer het pand begon te doorzoeken, kwamen zij het levenloze lichaam van een dakloze tegen. Vermoedelijk lag deze in een ruimte waar de brandweer eerst niet bij kon. De politie heeft 3 minderjarige jongens gearresteerd, een 14-jarige Eindhovenaar, en 2 Helmonders van 16 en 17 jaar oud. De politie is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak van de dode man. De 3 jongens zitten vast voor verder onderzoek.

UPDATE// De identiteit van de omgekomen man is bekend, het gaat om de 51-jarige B. Kuijpers zonder vaste woon- of verblijfplaats, hoe de man om het leven is gekomen, moet uit een sectie blijken.

DSCN0868-BorderMaker DSCN0865-BorderMaker DSCN0864-BorderMaker DSCN0863-BorderMaker

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com