Gewonde na ongeval met gevaarlijke stof op boerderij in Moergestel

Fotograaf: Rick Denissen

MOERGESTEL – Een man die aan het werk was bij een boerderij aan de Aboomsestraat in Moergestel, heeft woensdagmiddag een gevaarlijke stof over zich heen gekregen. De man is uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de Veiligheidsregio kreeg de man het landbouwmiddel over zijn lichaam heen. Zowel de brandweer, de ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het landbouwmiddel dat op de man terechtkwam, is volgens de Veiligheidsregio een bijtend middel.

Het slachtoffer is ter plaatse afgespoeld, maar het is niet bekend wie dat heeft gedaan. ,,Het is de normale procedure dat een persoon dan afgespoeld wordt, omdat het middel brandt”, laat de Veiligheidsregio weten. ,,Het is alleen niet duidelijk of dat dit is gedaan door de brandweer, door ambulancepersoneel of door familie.”

Een traumahelikopter werd opgeroepen en die landde uiteindelijk op grond van de boerderij. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.  Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk.

Bron: https://www.bd.nl/oisterwijk/man-krijgt-gevaarlijke-stof-over-zich-heen-bij-boerderij-moergestel~ad82d4c0/

Video van het ongeval:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com