Dode bij schietpartij Eindhoven

Eindhoven – Bij de meldkamer van de politie kwam donderdagavond de melding van een schietpartij aan de Otterstok in Eindhoven. Bij aankomst van de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter, bleek het slachtoffer geraakt te zijn in zijn buik. Het slachtoffer is gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven. Ook de trauma arts van ┬áhet Mobiel Medisch Team is meegegaan met de ambulance om specialistische hulp te bieden.

De politie is terplaatse met een uitgebreid onderzoek begonnen. Over de aard van de schietpartij is momenteel nog niets bekend.

[UPDATE]

In de nacht van donderdag op vrijdag is het slachtoffer van de schietpartij in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Getuigen zagen na het schietincident een scooter de straat uit rijden. Wat later kreeg de politie een melding van een brandende scooter op het verlengde van de Kanaaldijk-Noord nabij de spoorwegbrug. Het is nog onduidelijk of deze scooter te maken heeft met het schietincident. Dat wordt meegenomen in het onderzoek. De politie werkt inmiddels met een team van twintig rechercheurs aan de zaak.

De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident of mensen die er mogelijk meer van weten. Ook mensen die iets weten over de afgebrande scooter vragen we contact op te nemen met de politie.

Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Tekst: Dave Hendriks

Foto’s: Dave Hendriks en Jeffrey Geurts

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com