Disclaimer

Privacy
District Brabant probeert de privacy van slachtoffers en/of betrokkenen te waarborgen. Als u denkt; ‘dit kan niet’ neem dan contact op. Staat uzelf onverwacht op een foto en u wilt dit niet, neem dan eveneens contact op. Echter alle foto’s die vanaf de openbare weg zijn gemaakt mogen gepubliceerd worden. U kiest er op dat moment zelf voor zich daar te begeven.

 

Overnemen van beeldmateriaal
Op alle foto’s en video’s welke op deze site staan berust een copyright. Wordt deze copyright niet opgevolgd zal er zonder pardon een factuur van €150,00 per dag dat een foto gepubliceerd staat in rekening worden gebracht. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Wanneer u foto’s van een incident over wilt nemen kunt u contact met een van de beheerders opnemen via het contact formulier, of u kunt bellen naar Dave Hendriks. Dit kan via het nummer 06-41949414. Voor foto’s en videobeelden kunnen door de fotograaf welke deze gemaakt heeft kosten in rekening worden gebracht.

 

Informatie
District Brabant doet haar uiterste best om de juiste en volledige informatie te publiceren, toch kan het gebeuren dat er informatie niet klopt. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Ook kan het gebeuren dat de tekst op elk willekeurig moment aangepast kan worden zonder voorafgaande melding.

Be the first to comment

Leave a comment

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com