Verdachten van steekpartij vluchten McDonald’s Tilburg in

Foto: Diederik Cools

Tilburg – Op het Pieter Vreedeplein heeft zaterdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Twee groepen zouden ruzie hebben gehad. Vijf verdachten vluchtten even verderop bij de McDonald’s naar binnen. De politie heeft het fastfoodrestaurant zeker een half uur ingesloten, bezoekers mochten één voor een naar buiten nadat ze gefouilleerd waren.

De steekpartij vond plaats op het Pieter Vreedeplein ter hoogte van de Plus en MediaMarkt. Een 18-jarige Tilburger raakte hierbij gewond en liet een bloedspoor achter. Hij is door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis.

In de McDonald’s heeft de politie vijf verdachten aangehouden. Het gaat om vier jongens uit Tilburg (tussen 15 en 17 jaar oud) en een 17-jarige jongen uit Boxtel. Agenten moesten omstanders die zich met de actie bij het fastfoodrestaurant bemoeiden op afstand houden. Hiervoor zijn diensthonden en wapenstokken ingezet.

Agenten hebben binnen in het restaurant alle prullenbakken overhoop gehaald in de zoektocht naar het steekwapen. Of er iets is gevonden, is niet bekend.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com