Auto brandt volledig uit de Wethouderslaan in Tilburg, mogelijk brandstichting

Fotograaf: Rick Denissen

TILBURG – In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 mei werd de brandweer rond 02:30 opgeroepen voor een autobrand ter hoogte van de Sligro aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Ter plaatse bleek een auto volledig in brand te staan aan de Wethouderslaan in Tilburg.

Brandweer en politie waren snel ter plaatse, maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbranden. En toevallig passerende passant merkte het brandende voertuig op en alarmeerde de brandweer, op dat moment stond de auto al volledig in brand. De auto is van binnen en buiten volledig verwoest door de felle brand.

De eigenaar van het voertuig had diezelfde dag nog zijn auto gepoetst en vol getankt om de volgende dag op vakantie te kunnen gaan. Helaas ziet de eigenaar deze plannen letterlijk in rook opgaan. De politie onderzoekt de zaak, mogelijk is er spraken van brandstichting. In dezelfde nacht vonden in Tilburg nog drie andere autobrand plaatsen op verschillende plaatsen in de stad, waarbij de voertuigen volledig uitbranden. De politie onderzoek een mogelijk verband met deze autobranden.

Video van de autobrand:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com