Albert Heijn XL in winkelcentrum Woensel ontruimd na dreigtelefoontje

Eindhoven – De Albert Heijn XL in Winkelcentrum Woensel is donderdagavond rond 20:30 uur ontruimd. Volgens de politie zou dit zijn gedaan vanwege een dreigende situatie.

Agenten met kogelwerende vesten kwamen de winkel binnen. Iedereen die binnen was moest op last van de politie de winkel uit en de boodschappen in de karretjes moest men laten staan.

De politie heeft laten weten dat er sprake was van een zeer serieus te nemen dreiging richting de winkel. Uit voorzorg is de winkel ontruimd. Bronnen melden aan het Eindhovens Dagblad dat telefoontje bij de broodafdeling zou zijn binnengekomen. Er zou zijn gedreigd met een bloedbad. De politie wil dit niet bevestigen. Het personeel is op een andere locatie ondergebracht. De politie heeft de ingang van de winkel met twee auto’s geblokkeerd. Het parkeerterrein bij de Albert Heijn is afgezet.

De politie doet onderzoek naar de dreiging. Het is niet zeker of het filiaal vrijdag de deuren opent. Als de winkel wel opent, zouden er extra veiligheidsmaatregelen genomen kunnen worden.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com